IMG 20171129 122509Слухачі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості побували на екскурсії у рівненському коктейль-барі «Мармелад» та відвідали семінар. Темою зустрічі була «Організація робочого місця бармена. Барний етикет».

Майстер виробничого навчання РЦПТО ДСЗ Анатолій Шолодько з досвіду знає, що зустріч із реальним робочим місцем, в умовах комунікацій із клієнтами та реальними замовленнями особливо корисна для слухачів.

Теоретичне та виробниче навчання дають міцні знання та навички і сприяють відмінній підготовці до роботи.

Майбутнім барменам презентували сучасний коктейльний бар, розповіли про тенденції та новітні технології, ознайомили із технікою та інвентарем. Із слухачами спілкувався досвідчений бармен Микола Чмир. Він відповів на запитання учасників зустрічі, поділився досвідом та розповів про особливості професії, адже має чималий досвід роботи.

Слухачі Валентина Зиль з Дубровиччини – староста групи та Вадим Камко з Рівного активно долучились до розмови: їх цікавило, як впоратися із великою кількістю замовлень, як не помилитися з інгредієнтами, як виправити помилку та від чого залежить популярність бару?..

У кожній професії важливо бажання працювати і вдосконалюватися. Професія бармена завжди співзвучна з часом, завжди сучасна і затребувана, головне – бути на своєму місці та професійно виконувати роботу. А клієнти обов’язково оцінять і віддячать!

До слова, наступною буде зустріч із Дмитром вже у навчальному ресторані відділення РЦПТО ДСЗ, що на вул. І.Підкови, 17а у Рівному: він проведе майстер-клас для слухачів. Буде цікаво!

IMG 20171129 122310

 

 

Головне меню


Реєстрація

Лічильник відвідувачів

2255775
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
258
1795
2053
2240895
18997
56077
2255775

Ваш IP: 54.196.201.241
На сервері час : 2017-12-12 04:19:36
Счетчик joomla